Wie zijn wij 

Er komen verschillende doelgroepen op ons bedrijf: kinderen met gedragsproblematiek, vroegtijdige schoolverlaters, volwassenen met psychiatrische problematiek en ouderen. De deelnemers die bij ons komen doen allerlei taken naar hun eigen mogelijkheden: dieren verzorgen, een bankje verven, voorbereidingen voor de jaarlijkse evenementen, aardappels uit de moestuin halen, maar ook wandelen, kijken wat er allemaal op het bedrijf gebeurt. 

“Onze passie is om mensen met elkaar te verbinden en onze mooie plek te delen”

In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een gemeenschap op zich. Op het erf is er een bont geheel van activiteiten, welke allemaal met elkaar in verbinding staan. Voor volwassen en kinderen met een sociaal-emotionele hulpvraag biedt Zorghoeve Kakelbont een plek in een rustige omgeving, om zichzelf te ontwikkelen, maar ook ouderen vinden er dagopvang die bij hen past. Voor jongeren, die door hun sociaal-emotionele beperkingen gehinderd worden, is er een plek om een reguliere opleiding te volgen. Leer- en jeugdvoorziening Kakelbont biedt in samenwerking met het ROC West-Brabant een leerwerk plek.

ONTMOET ONS TEAM

 

Hi, Mijn naam is Marianne Rommens. Ik ben samen met mijn man Joost van der Riet eigenaar van Kakelbont. 

Het leukste vind ik om het dagelijkse leven op Kakelbont te aanschouwen, ik geniet ervan. De deelnemers die samen de ezel uitlaten over de boerderij en door de boomgaard wandelen. Of het plezier van de ontsnapte varkens Spikkel en Spot terug in het weiland proberen te krijgen.

Een leuk weetje: Ik vind het erg leuk om elk jaar een backpack reis te maken naar een ver land.

Marianne Rommens

Eigenaresse, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Joost van der Riet, zeg maar boer Joost. Ik ben eigenaar van Kakelbont samen met mijn vrouw, Marianne Rommens.

Ik geniet van de dagelijkse routine op de boerderij, de saamhorigheid en de vrijheid om iedere dag weer wat anders te ondernemen, ik heb alles zelf in de hand.

Een leuk weetje over mezelf. Ik reis veel met onze camper door Europa, om vervolgens op de mooiste plekjes een rondje te fietsen. Maar het liefst ben ik aan het werk op onze boerderij.

Joost van der Riet

Eigenaar, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Jolanda Bogers, Ik ben werkzaam bij Kakelbont als zorgmanager. Leukste vind ik dat er veel leef-, leer- en werkplezier is met de deelnemers, leerlingen, collega’s, vrijwilligers en stagiaires.

Leuk weetje over mezelf: ik vind motorrijden erg leuk en kan niet stilzitten als er salsamuziek gedraaid wordt.

Jolanda Bogers

Zorgmanager, dagbesteding volwassenen & ouderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Dorien van der Kort, werkzaam bij Kakelbont als zorgmanager Jeugd. Leukste vind ik dat de binnen- en buitenruimte  ontelbare mogelijkheden geeft om de kinderen jongeren in hun kracht te zetten en te laten groeien. De verbinding zoeken tussen alle deelnemers en iedere dag weer met een lach de deur uit te gaan.

Leuk weetje over mezelf: Ik geniet ervan om samen met mijn vriend en dochtertje de liedjes van Jokie en Jet te zingen en mee te dansen!

Dorien van der Kort

Zorgmanager, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Annelies Gabriëls. Ik ben werkzaam bij Kakelbont als assistent controller. 

Leukste aan Kakelbont vind ik dat we met elkaar zorgvuldig keuzes maken, om eenieder die verbonden is aan Kakelbont mogelijkheden te bieden om een balans te vinden in de maatschappij.

Leuk weetje over mezelf: ik speel saxofoon, het liefst de hele dag!
Annelies Gabriëls

Assistent Controller, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Jessie Janssens. Ik ben werkzaam als Teamleider Jeugd & Systeem Therapeutisch Werker Afdeling Jeugd.
Het leukste is de diversiteit van deelnemers en de onderlinge verbindingen die elkaar positief bekrachtigen.

Leuk weetje, naast mijn huidige werkzaamheden ben ik op de boerderij actief als Imker.

Jessie Janssen

Teamleider Jeugd & Systeem Therapeutisch Werker Afdeling Jeugd, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Kim Bogers. Ik ben werkzaam als teamleider bij de dagbesteding volwassenen en ouderenzorg. Het leukste aan Kakelbont vind ik dat geen dag hetzelfde is en dat we met z’n alle er altijd weer een leuke dag van maken. Dat een ieder mag zijn wie hij/zij is. Leuk weetje over mezelf: In het weekend of mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de keuken nieuwe creaties uit te proberen van soepen tot lekkernijen bij de koffie.

Kim Bogers

Assistent Zorgmanager Dagbesteding Volwassenen en Dagopvang Ouderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Ymie Horinga.
Ik ben werkzaam als begeleider dagbesteding volwassenen. Kakelbont is in mijn ogen erg gemoedelijkheid en er is iedere dag opnieuw een fijne werksfeer.

Leuk weetje: Ik ben een buiten mens en wil dit graag met iedereen delen. Daarnaast geniet ik van de groeiprocessen die ontstaan tijdens de verschillende activiteiten die op de boerderij worden aangeboden.

Ymie Horinga

Begeleider, dagbesteding volwassenen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Kiki Voorbraak. Ik werk bij Kakelbont als pedagogisch hulpverlener bij de dagbesteding kinderen. Zowel groepswerk als individuele begeleiding bied ik aan voor kinderen thuis en/of op school. Het leukste aan Kakelbont is de sociale verbondenheid met elkaar in combinatie met de mooie omgeving.

Leuk weetje: Wist je dat Kakelbont mijn eerste stage plaats was tijdens mijn HBO studie en ik gelijk ben blijven plakken.

Kiki Voorbraak

Pedagogisch hulpverlener, dagbesteding kinderen, Zorghoeve Kakelbont

Mijn naam is Corina Adriaansen. Ik ben werkzaam als begeleiding dagbesteding ouderen. Daarbij geef ik vanuit Kakelbont ook individuele begeleiding bij ouderen met o.a. dementie.

Het leukste aan Kakelbont vind ik dat je als mens wordt gewaardeerd, wie of wat je achtergrond ook is. Dat geeft mij een vertrouwd en fijn gevoel.

Een leuk weetje over mezelf: ik een echte levensgenieter ben en van elke dag weer wil genieten , liefst samen met mijn gezin “Carpe Diem” is dan ook ons levensmotto.

Corina Adriaansen

Begeleider, dagbesteding ouderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Annemiek Bakx. Ik ben werkzaam bij Kakelbont als begeleider dagbesteding ouderen. Het leukste aan Kakelbont vind ik de ruimte en mooie natuurlijke omgeving, de dieren, het buiten zijn en activiteiten doen in en rondom de boerderij met de deelnemers die daar zichtbaar van genieten. Iedereen mag zichzelf zijn en dat brengt een fijne sfeer.

Een leuk weetje over mezelf: ik ben heel creatief wat ik veel gebruik tijdens m’n werk. Samen met de deelnemers maken we prachtige werkstukken van alle soorten materialen, erg leuk!

Annemiek Bakx

Begeleider, dagbesteding ouderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Coralien de Lijster. Ik ben werkzaam bij Kakelbont als pedagogisch medewerker voor de groep met kinderen.

Het leukste aan Kakelbont vind ik de diversiteit. Er wordt veel aangeboden en alles is mogelijk. Dat maakt het tot een plek waar ik graag met plezier een bijdrage aan lever.

Leuk weetje over mezelf: mijn motto ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Ik ben dol op koken en gezonde voeding en doe aan krachttraining.

Coralien de Lijster

Pedagogisch hulpverlener, dagbesteding kinderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Martijn Koning. Ik ben werkzaam als stagebegeleider bij de leervoorziening afdeling groen en techniek. Daarnaast begeleid ik ook jongeren individueel en ambulant. Leukste aan Kakebont vind ik dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Daarnaast vind ik het supertof om jongeren kennis bij te brengen waar ze gedurende hun loopbaan profijt van hebben.

Leuk weetje over mezelf dat ik in mijn vrije tijd aan een carnavalswagen bouw en ik ga graag aan de waterkant vissen.

Martijn Koning

Stagebegeleider, leer- & jeugdvoorziening, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Edith van der Riet. Ik ben werkzaam als evenementen organisator voor Kakelbont. Daarnaast verzorg ik alle communicatie (nieuwsbrieven, social media etc.) Het leukste aan Kakelbont vind ik de saamhorigheid. Ik zeg altijd, het is net een klein dorpje waar iedereen met elkaar in contact is. Heel gezellig en leuk om onderdeel van te zijn. 

Leuk weetje: ik ben gek op blauwe M&M’s, kan er wel in zwemmen als het moet!

Edith van der Riet

Evenementen organisatie en communicatie, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Alissa Dingemans.  Ik ben werkzaam als begeleidster bij de dagbesteding kinderen.
Het leukste aan Kakelbont vind ik de ruimte die we hebben, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Er is altijd een manier om een activiteit te verzinnen die aansluit bij een kind. 

Leuk weetje: ik ben van plan om helemaal alleen een lange reis te maken naar een ver land, bucketlist dingetje.

Alissa Dingemans

Begeleidster, dagbesteding kinderen, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Joris Goossen. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker en groepsleiding van de combigroep volwassenen/ouderen. Het leukste aan Kakelbont vind ik de toegankelijke huiselijke sfeer waarbij samen met alle deelnemers gewerkt wordt aan een zinvolle dag. Daarnaast waardeer ik de rustige omgeving en de warme manier hoe iedereen ontvangen wordt.

Leuk weetje: ik trek elke ochtend als eerst mijn sokken aan voordat ik in mijn schoenen stap.

Joris Goossen

Pedagogisch medewerker dagbesteding kinderen, begeleider dagbesteding volwassenen/ouderen (combigroep), Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Alicia Vermue – Ham. Ik ben werkzaam als begeleider  voor meerdere dagbestedingen en ik geef individuele begeleiding.

Het leukste aan Kakelbont vind ik dat het een mooie plek is waar iedereen welkom is. Eenplek waar mensen zich veilig voelen  en daardoor kunnen ontwikkelen op hun eigen manier.

Leuk weetje: ik ben gek op alle soorten muziek en zing het liefst alles ook keihard mee!

Alicia Vermue - Ham

Begeleider dagbesteding kinderen, volwassenen en ouderen, individuele begeleiding leervoorziening , Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Martijn Zeggelaar. Ik ben werkzaam als stagebegeleider bij de leervoorziening afdeling horeca. Leukste aan Kakelbont vind ik dat iedereen met je meedenkt en ik de ruimte krijg om leuke gerechten te proberen. Met de studenten koken voor de ouderen vind ik geweldig!

Leuk weetje: ik ben gek op wijn. Naast deze toffe baan ben ik sommelier en heb ik  mijn eigen bedrijf in wijn.

Martijn Zeggelaar

Stagebegeleider, Leer- & jeugdvoorziening, Zorghoeve Kakelbont

Hi, mijn naam is Shirley van Rooij. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker voor de dagbesteding kinderen.

Het leukste aan Kakelbont vind ik dat geen dag hetzelfde is, heerlijk!

Leuk weetje over mezelf, ik ben gek op lekker eten. Samen gezellig koken of naar een goed restaurant, je maakt mij zo heel gelukkig!

Shirley van Rooij

Pedagogisch medewerker, Zorghoeve Kakelbont