“Mijn naam is Corry Castelijn en ben in januari 2012 begonnen als vrijwillig chauffeur bij Zorghoeve Kakelbont. Ik haal met veel plezier deelnemers van Kakelbont op en breng ze aan het eind van de middag weer thuis. Ik vind het erg leuk om alle verhalen te horen van iedereen en wat ze die dag gedaan hebben. Ik voelde me al gauw thuis op Kakelbont en werd naast het rijden ook begeleidster bij de dagbesteding volwassenen. Ik maakte daar regelmatig warme lunchgerechten en dat bleef niet onopgemerkt door Marianne (onze lieve bazin).” 

Dit werk geeft me voldoening

“Zo ben ik gevraagd om ook op zaterdag te komen koken voor de dagbesteding kinderen. Dit werk geeft me zoveel voldoening. Iedere week mag ik de vraag “Wat eten we vandaag?” wel 20 keer beantwoorden, en ze willen ook even proeven natuurlijk. Kakelbont groeide intussen gestaag en groeit nog steeds. De behoefte aan mensen die iets willen betekenen voor anderen groeit net zo hard. Er is op Kakelbont zoveel diversiteit dat er altijd wel iets leuks bij zit om te doen, want daar gaat ten slotte om. Je moet iets doen wat bij je past, wat je graag doet, dan haal je er zoveel voldoening uit.
Wij vrijwilligers worden ieder jaar verast op een leuk uitje en bij festiviteiten zijn we er ook bij. Op Kakelbont word je als vrijwilliger erg gewaardeerd door het hele team. Ik hoop dat ik dit vrijwilligerswerk nog lang mag blijven doen op Kakelbont.”