Evenementen

Evenementen Zorghoeve Kakelbont

Jaarlijks organiseert Zorghoeve Kakelbont twee terugkerende evenementen op de boerderij van Kakelbont. Een plek waar eenieder welkom is om de boerderij en zorg te komen bekijken, te spelen in de speeltuin, te genieten van al het lekkers en deel te nemen aan leuke activiteiten. 

KakelSensation

GEANNULEERD
Boompjesdijk 11, 4671PR Dinteloord

KakelSensation is een sfeervol festival met verschillende FoodTrucks en een leuke braderie. De plek om lekker te eten, leuke hebbedingetjes te scoren en al het leuks te zien op een boerderij.

Start jouw KakelSensation met een kopje koffie en wat lekkers, bereidt door de deelnemers van Kakelbont, rij een rondje mee op de trekker en geniet van de optredens, muziek en nog veel meer.

Plukdag

GEANNULEERD
Boompjesdijk 11, 4671PR Dinteloord

Deze dag staat in het teken van onze fruitteelt. Eenieder is van harte welkom om appels & peren te komen plukken en te genieten van een indrukwekkende roofvogelshow. Laat jezelf schminken, doe mee aan de knutselactiviteit en rij een rondje over ons fruitteeltbedrijf met het treintje.

In samenwerking met het NFO, Nederlandse Fruiteelt Orgnisatie, neemt Zorghoeve Kakelbont deel aan de Landelijke Plukdagen.