Brasserie Kakelbont

Beste gast, welkom in Brasserie Kakelbont.

Hoeve Kakelbont is een bedrijf waar landbouw en zorg elkaar ontmoeten. Ook recreatie doet mee. Het is een bont geheel van mensen en activiteiten die op verschillende manieren met elkaar in verbinding zijn. Toch is er voldoende rust en ruimte om dat te doen waarvoor je naar Hoeve Kakelbont gekomen bent.
De rustige ligging in de Dinteloordse polder leent er zich uitstekend voor. Omgeven door de fruitbomen is er genoeg ruimte waar de verschillende doelgroepen met hun activiteiten aan de slag gaan.

Hoeve Kakelbont herbergt:  
– Zorghoeve Kakelbont: Dagbesteding en leervoorziening
– Brasserie Kakelbont
– De boerderij

De boerderij is al bijna twee eeuwen in gebruik bij de familie Van der Riet. De oorsprong van het bedrijf ligt aan de Mariahoeve, 800 meter verderop aan de Mariaweg. De vader van Joost bouwde een huis aan de Boompjesdijk, om samen met zijn broer die aan de Mariahoeve woonde het akkerbouw- en fruitteeltbedrijf voort te zetten. Joost en Marianne hebben het fruit overgenomen. Later zijn ze legkippen erbij gaan houden. Deze kippen lopen overdag buiten en zijn daarmee ‘vrije uitloop-kippen’. De eieren, maar ook de verse groenten die de jongeren van de leervoorziening verbouwen, gebruikt de kok in zijn gerechten voor de Brasserie en vormen de basis voor de maaltijden bij de ouderenzorg.

In de Brasserie staat het nuttigen van boerderij- en streekproducten voorop. De professionele kok laat hierbij zijn fantasie de vrije loop. De leerlingen van de leervoorziening helpen hem daarbij.

Kijk ook op www.brasseriekakelbont.nl voor arrangementen en workshops.

Op Hoeve Kakelbont kunnen bijeenkomsten worden gehouden. Er zijn vergaderruimtes aanwezig. Een combinatie met een lunch van streekproducten maakt dit alles compleet.

Hoeve Kakelbont ligt in het zogenaamde ‘Waterpoort’- gebied.
De Hoeve is een prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen, bijvoorbeeld per fiets. Informatie en fietsroutes zijn aanwezig.

Info & Reserveringen

Bel:0167-567669
Mail:info@zorghoevekakelbont.nl
Website:www.brasseriekakelbont.nl
Wintersluiting 
gesloten
Brasserie tafel gedekt