Aanmeldprocedure

Intake voor dagbesteding op Zorghoeve Kakelbont of ambulante begeleiding. 

Nieuwe clienten kunnen zich aanmelden door een afspraak te maken met de zorgmanagers van Zorghoeve Kakelbont voor een intake gesprek. U kunt hiervoor bellen of een mail sturen. U krijgt dan eerst een aanmeldformulier per mail toegestuurd die u vooraf dient in te vullen. 

Algemene telefoonnummer: 0167-567669

Zorgmanager kind- en jeugdvoorzieningen: dorien@zorghoevekakelbont.nl

Zorgmanager volwassen- en ouderenzorg: jolanda@zorghoevekakelbont.nl

Intakegesprek
Het intakegesprek vindt plaats op Zorghoeve Kakelbont. U dient tijdens het intake gesprek een kopie legitimatiebewijs mee te nemen en als u deze al heeft de toewijzing voor de dagbesteding of begeleiding individueel. Het is zeer wenselijk om uw eventuele contactpersoon vanuit de gemeente mee te nemen tijdens dit gesprek.

Intakegesprekken vinden in de regel plaats van maandag tot en met vrijdag. De zorgmanager van Zorghoeve Kakelbont zal samen met u de afspraak inplannen en houden.Tijdens het intakegesprek, dat ongeveer een uurtje duurt, krijgt u een rondleiding op Zorghoeve Kakelbont en een persoonlijk gesprek.

Onze missie is dat wij werken aan maximaal behoud en/of opbouw van zelfrespect bij onze cliënten/ deelnemers.” – Eigenaresse Zorghoeve Kakelbont